Tags Are Not Getting Added
Posted: Thursday, February 13, 2020 1:17:22 AM
Today I am facing a problem in adding selling information. After the product design is completed, in the next screen, I am unable to proceed because tags are not getting added. I tried in Chrome and Firefox, still not working. Anybody facing this issue?
Posted: Thursday, February 13, 2020 4:24:56 AM
Gijo George wrote:
Today I am facing a problem in adding selling information. After the product design is completed, in the next screen, I am unable to proceed because tags are not getting added. I tried in Chrome and Firefox, still not working. Anybody facing this issue?


Yes, it's a delay of some sort.

If you hit the space bar or enter, then wait a minute or so, the tag(s) will be added.

And then sometimes if you just go and skip ahead to fill out the rest of the page, once you're done, and scroll back up they'll be added.

I use Firefox.
Posted: Thursday, February 13, 2020 4:36:50 AM
Posted: Thursday, February 13, 2020 5:54:14 AM
Hey Gijo, others have reported a similar issue and we are trying to investigate as we speak.

As this seems to be a technical issue and has already been reported I will be moving it to the correct forum and locking this thread. Feel free to keep an eye on the main thread here to stay updated. Thanks Smile
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Print this topic
RSS Feed
Normal
Threaded