Products in "Home" but not "All Products"
Posted: Sunday, January 06, 2019 9:03:36 AM
I have 14 products which are shown accurately in HOME tab:
https://www.zazzle.com/twigsandpaper

but only 8 products are shown in PRODUCTS tab (so missing 6!):
https://www.zazzle.com/twigsandpaper/products

**EDIT - This has resolved -
Also, 3 items are missing from my "Chinese New Year" category:
Category: Missing Products #1 / #2 / #3


Please advise what I should do, thanks!
Posted: Sunday, January 06, 2019 11:10:43 AM
I think this is probably a lag in the indexing. I believe we can only count on indexing once a day, however, sometimes it seems that items appear immediately.

Weekends are also slower in populating new items.

If you don't see your items by end of MONDAY - US Pacific time - then you can question where they are.

Usually my items appear withing 2 or 3 days of posting.
Posted: Sunday, January 06, 2019 5:18:14 PM
Thank you for your reply BKMuir Smile

The problem is ongoing since late December actually. Does SOME products get index slower than the others? As usually I post in batches of 3-4 items and usually half show up, and half doesn't after a week.

Anyway Strawberries in the Woods is posted on 27/12/2018 and is showing on HOME but not PRODUCTS tab.

**EDIT - This has resolved -
Also, the 3 items mentioned above that missing from my "Chinese New Year" category were last modified around 30 Dec 2018: Category: Missing Products #1 / #2 / #3
Posted: Monday, January 07, 2019 9:37:20 AM
Looking at that Category, all those products are appearing now?
Posted: Monday, January 07, 2019 8:06:33 PM
Yes, the category problem is fixed but one of my old item: Strawberries in the Woods is posted on 27/12/2018 and is showing on HOME but missing on PRODUCTS tab still.

Please help, thanks!
Posted: Tuesday, January 08, 2019 4:54:53 PM
This discussion thread is titled "Products in "Home" but not "All Products"" and that is not related to "Also, 3 items are missing from my "Chinese New Year" category"

Please remember to only mention ONE issue per discussion thread. This helps the Z team keep things organized here in the Technical forum.
Posted: Tuesday, January 08, 2019 4:59:42 PM
Also, I'm pretty sure I know why that product is missing, and I'm getting that fixed now.
Posted: Tuesday, January 08, 2019 5:53:14 PM
This has been happening to me, too. Sometimes I'll wait up to a week for indexing to place designs in the marketplace, and eventually I delete and repost them. Then they usually show up quickly.
Posted: Tuesday, January 08, 2019 7:24:37 PM
Scott wrote:
This discussion thread is titled "Products in "Home" but not "All Products"" and that is not related to "Also, 3 items are missing from my "Chinese New Year" category"

Please remember to only mention ONE issue per discussion thread. This helps the Z team keep things organized here in the Technical forum.

Oh sorry about that!!
Posted: Friday, January 11, 2019 3:50:39 AM
Just checked, all seems good now! Thank you lots! 🤗
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Print this topic
RSS Feed
Normal
Threaded