Problem Replacing Collection Banner
Posted: Monday, October 08, 2018 10:19:07 AM
When I click "Update Banner" nothing happens.

I'm on mac 10.13.6 (all updated and cleared) and Safari 12.0 (13606.2.11)
Posted: Monday, October 08, 2018 10:55:12 AM
I did it earlier today without issue using the newest Firefox and Win7.
Posted: Tuesday, October 09, 2018 7:10:53 AM
I tried it again this morning and still does not work.

Guess I will make a new collection with the updated banner and transfer all products, which is the pits and very time consuming.

Please let me know when this is fixed. Thank you.
Posted: Tuesday, October 09, 2018 1:35:47 PM
When I log into your account and click on "Update Banner" on a collection I see a small dropdown menu that gives me the option to: Change, Position, or Remove. Is it possible that you're simply not noticing this dropdown?

I clicked into a handful of your collections and they all seem to have a banner, so the functionality does appear to be working for you.
Posted: Tuesday, October 09, 2018 2:22:47 PM
Thanks for checking Scott.

I have no problems loading the initial (first) banner.

Problem occurs when I want to replace (change) a banner with new one. When I click on “update banner” nothing happens. No dropdown menu, no opening of image album. Nothing happens.

I checked a number of my collections and it did not work on any of them.
Posted: Wednesday, October 10, 2018 8:15:17 AM
I followed these steps and it works for me everytime. Is there anything else you can tell us? What browser are you using?
Posted: Wednesday, October 10, 2018 8:41:24 AM
I was using DuckDuckGo and changed back to Google. It does not work on either of these browsers.

Thanks James!
Posted: Thursday, October 11, 2018 5:40:12 PM
I have had this problem also since Sept. 20. I posted it before and was directed by a moderator to add it to a post called "Problems with Collections" which Scott has since locked and said he never read past the first post.

So here it is again:

I am unable to change to a new banner image for my collections. When I click "update banner" nothing happens. It does not show the change/clear/position options at all. I tried clearing my history/cache, logging out, closing my browser, starting again, but still nothing. Tried it on both Safari and Firefox.

My new banner is more than large enough, but I never even get to a point where I could select it.

Like Anura, I can add a banner to a new collection the first time, but then I'm unable to change it.

This is true for all my collections. I'm on a Mac.
Posted: Thursday, October 11, 2018 8:12:35 PM
Ok, let's try this:

I'll log in to each of your accounts and try changing the banner image for each of you, RocklawnArts and Anauradesignstudio, but I'll need this information first:
1. What is the name of the collection
2. What is the name of the image you'd like the banner changed to (or give me a description of the image)
3. Provide any details about how you'd like the image to be cropped.

The crop may not be exactly what you want, but we can always refine things later. Either way, it'll be better than you not being able to do this at all. If you end up having 100s of collections that you need updated banners for then we'll figure something out, but I'll give it my best shot since the holidays are approaching.
Posted: Friday, October 12, 2018 4:58:02 PM
Thanks Scott for the offer to help. Zazzle team is awesome!

I went ahead and loaded Google Chrome and was able to update the banners with that browser. Was elated!

I do not use Chrome regularly but can switch to it for collection banners. It is strange that I cannot get it to work in Safari. I have never had any trouble using Safari until recently.

Thanks again, Kati
Posted: Tuesday, October 23, 2018 10:34:14 AM
I'm having the same problem in Safari and in Firefox. So the only solution is to use Google Chrome?? Guess I'll have to try that... Thanks.
Posted: Tuesday, October 23, 2018 12:36:48 PM
This should be fixed for all browsers tonight.
Posted: Tuesday, November 20, 2018 8:26:45 PM
Still not working in Firefox 63.0.3
Posted: Wednesday, November 21, 2018 8:24:05 AM
Posted: Wednesday, November 21, 2018 9:22:36 AM
Can you try clearing your cache and cookies. This worked for me on that collection.
Posted: Wednesday, November 21, 2018 9:52:00 AM
No luck! Were you using FF 63.0.3?
Posted: Wednesday, November 21, 2018 4:01:39 PM
Thank you James for that help! The only part I wanted to crop was the thin dark line at the top of the banner but it's not that big a deal. I can always fix it in Gimp and reload the new one.

Thanks again.

Posted: Thursday, November 22, 2018 7:53:31 AM
BTW: My home page banner can be updated, no problem. Just a problem with the collection banner.
Posted: Thursday, November 22, 2018 9:26:42 AM
Shelli Fitzpatrick wrote:
Thank you James for that help! The only part I wanted to crop was the thin dark line at the top of the banner but it's not that big a deal. I can always fix it in Gimp and reload the new one.

Thanks again.



If it won't work on your end for whatever reason I can give it a go. Let me know.

DonnyG73 wrote:
BTW: My home page banner can be updated, no problem. Just a problem with the collection banner.


If you have the banner ready to go, i can do this for you. I just would love to know why it isn't working for you. So when you click change, nothing at all is happening? No loading.. no movement?
Posted: Friday, November 23, 2018 8:42:09 PM
Nothing happens when I click on update..
I deleted that collection, created a new one. So I am ok now. But that's a tough workaround.
Posted: Saturday, November 24, 2018 11:26:40 PM
Hey guys, this is still an issue - tested it in Firefox and Safari. I can't change the banner of the collection once is uploaded. I can't afford deleting the collection so i will leave the image as it is for now.

It is not such a high impact issue but I just thought I should let you know it is still not working.

Cheers,
Rach
Posted: Monday, November 26, 2018 9:57:26 AM
If you navigate away from the page and try this again, does it work?
Posted: Wednesday, November 28, 2018 12:58:01 AM
I was having same issue tonight with safari. read through the posts and tried google chrome and it worked just fine.
Posted: Saturday, July 06, 2019 5:28:43 AM
I'm having the same problem on Safari and Firefox. Only solution so far is updating the collection banner on Chrome.
Posted: Saturday, July 06, 2019 12:26:10 PM
I am having this problem today (use Safari). It used to work previously, not so long ago (2-3 weeks?), usually it would take a few times to refresh, but at least the update button worked.
Today nothing happens at all when clicking on Update banner on any collection.
Posted: Tuesday, August 06, 2019 2:01:04 PM
Still not working for me. I am using Safari and I won't be switching to Chrome anytime soon.
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Print this topic
RSS Feed
Normal
Threaded