Collection banner image not staying after adding
Posted: Friday, January 11, 2019 5:38:11 PM
I created a brand new collection today. I added the banner image to the top of the collection page as I always do. When I refreshed the page, the banner image was gone. No matter how many times I tried to add it, it never stuck. Is this a known issue?
Posted: Saturday, January 12, 2019 10:12:36 AM
Same here. I just created a new collection. Neither the cover nor the banner show up after a page refresh.

Link for reference:
https://www.zazzle.com/collections/the_rainbow_heart_collection-119623519495994991?rf=238278432097890129
Posted: Saturday, January 12, 2019 12:27:36 PM
I was having the same trouble last night so I just left them alone until today. I just checked and they're fine, so give it some time...
Posted: Sunday, January 13, 2019 1:31:16 PM
Same here. I even waited for a couple of days, but it still doesn't work.
Posted: Monday, January 14, 2019 8:55:36 AM
Can we post examples to the collections that your having issues with please? Try to follow the guidelines when posting here so we can help as efficiently as possible.
Posted: Tuesday, January 15, 2019 5:48:53 AM
Same here
https://www.zazzle.com/collections/sano_di_pietro-119435068149037434 (oops, has already returned)
https://www.zazzle.com/collections/beautiful_young_fern-119872671138881233

Both banners back. Smile But the slowness effects more than the banners, also the collection title url updates slower than usual. Both banner and title url used to update immediately.
Posted: Tuesday, January 15, 2019 8:35:22 AM
I had one last night where banner, tags, and description all disappeared. Took several tries to get it to stick, but I see it's fine this morning.
Posted: Tuesday, January 15, 2019 12:50:17 PM
I too was having the banner image not changing, so I deleted the original one and replaced with the new image and it worked right away --- this little tip may help for someone else Smile
Posted: Tuesday, January 15, 2019 1:17:41 PM
For the past week, this is a persistent problem with collection banners and covers. Just now I experienced it again. At first, I thought a problem with Google and cache. But clearing the cache and using a different browser seems to not solve the problem. Removing the banner first and then adding a new image does not either. I just removed the banner while hitting remove it showed the banner that I added about 5 times, then it disappeared and reverted back to the old banner. Eventually, the next day, it changes.
Posted: Tuesday, January 15, 2019 1:40:34 PM
James wrote:
Can we post examples to the collections that your having issues with please? Try to follow the guidelines when posting here so we can help as efficiently as possible.


Do you have an email I could send the screenshots to?
This is one of my collections currently having issues with this.

https://www.zazzle.com/collections/gifts_for_your_valentine-119673442168193219

But I noticed that all collections behave that way, changing the banner just isn't working right.

https://www.zazzle.com/sb_photo

1. going to my collections https://www.zazzle.com/mbr/238906700319178232/collections
2. selecting the collection I want to modify https://www.zazzle.com/collections/gifts_for_your_valentine-119673442168193219
3. click on update banner - change
4. rn the image browser select the banner I want to display and click ok.
5. the banner displays - upon refresh of browser window it reverts back to the old banner
6. any new banner selection won't display for a long time.
7. repeating the same process will not solve the issue
8. removing the old banner first and then selecting a new one won't resolve the issue.
9. bypassing the cache on refresh will not resolve.
10. Now after an hour of trying it finally changed and it stays, hopefully.
11. I'm using Google browser, but I have had the same results in Firefox.
12. Further, I experienced some weird behavior on removing the old banner first, in the process of that it displayed the new banner for a moment but upon refresh of browser window it disappeared.
Posted: Saturday, January 19, 2019 7:22:55 PM
Add me to the list, This is happening to me right now with this collection

https://www.zazzle.com/collections/vintage_parchment_wedding_suite-119284763497314870

Firefox up to date
Windows 10

nevermind, it stuck after the fourth or fifth try...
Posted: Sunday, January 20, 2019 4:29:19 AM
I battled with the same issue yesterday, being persistent, re-selecting the banner image every single time it disappeared until, finally, it gave up and remained. Now I'm wondering if I hadn't been so persistent it might have eventually shown up anyway.
Posted: Sunday, January 20, 2019 11:18:58 AM
My question is how long is it taking to update? I've found variations in:

1. Timing....which also causes designers, like myself, to completely re-upload and retype all the editing parts.

Which 2. Causes confusion and frustration of not knowing when or IF the collection is actually taking time on Zazzle's end, or completely not accepting the changes we keep repeating to make.

3. On several days of this going on, I've found it takes immediately, but completely removes everything you did the first time...Adding a second time, and it takes, but removes the next time. And then third try, it's the flip of the coin if it takes. Sometimes it takes four or five tries to stick.

4. Yet, on the other side of the coin...do not repeat steps 1-3, will it update on it's own? (Maybe...50/50 shot.) . Should we go back after indexing or day 3,4,5,6 or the 7th day?

5. It would be understandable if Zazzle would instead of fixing complaints here one by one...put this in a known issue sticky and continue to update us when/if this gets resolved.

6. Or better yet, fix these two that I've attempted to to fix twice but completely removes all the banners and editing to set and get this ready for public offerings:
A.)Greenery with Blue or Green Crystals Wedding Suite
B.)Simple Greenery Botanical Wedding Suite

Here is what I'm using: Google Chrome Version 71.0.3578.98 (Official Build) (64-bit)
Posted: Sunday, January 20, 2019 11:48:16 AM
I see banners on both of them.

Posted: Sunday, January 20, 2019 12:47:35 PM
Maz wrote:
I see banners on both of them.



Maz, If you're talking about mine. Thank you! That's what I was trying to say...in a way...that doing them once or I don't know...twice...should be enough...and maybe we're not seeing it update immediately like before. And, that it's really a Zazzle end issue maybe. Hopefully they'll sticky this, so that designers are knowing they don't have to continually repeat trying. Perhaps for whatever reason, it's just a waiting game.

Thanks though!
Love
Posted: Sunday, January 20, 2019 1:10:46 PM
I haven’t been seeing my own immediately. I leave them alone, and when I check back later they are there.
Users browsing this topic
Guest


Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.
Print this topic
RSS Feed
Normal
Threaded