Search

Results
Topic: Copy / Paste not working properly
MoonlightImagination Posted: Monday, November 18, 2019 9:34:04 AM
I went to the product I was designing, and it was ok now.

It seems to appear when I first start working on a product and have several images on the product.

It also seems to appear when I am editing a product that is already done.

Sorry, I can't supply a link, but it happens often enough that I wanted to post it in the forum.

Topic: Copy / Paste not working properly
MoonlightImagination Posted: Monday, November 18, 2019 9:34:04 AM
I went to the product I was designing, and it was ok now.

It seems to appear when I first start working on a product and have several images on the product.

It also seems to appear when I am editing a product that is already done.

Sorry, I can't supply a link, but it happens often enough that I wanted to post it in the forum.

Topic: Copy / Paste not working properly
MoonlightImagination Posted: Monday, November 18, 2019 5:24:57 AM
Yes, that's what I've done.
But if I'm using one element and want to copy a lot of it and makes sure it's the same size, it's easier to copy/paste.
Topic: Copy / Paste not working properly
MoonlightImagination Posted: Monday, November 18, 2019 5:24:57 AM
Yes, that's what I've done.
But if I'm using one element and want to copy a lot of it and makes sure it's the same size, it's easier to copy/paste.
Topic: Copy / Paste not working properly
MoonlightImagination Posted: Monday, November 18, 2019 4:45:34 AM
Here is a screen shot with notation.

Stationery

"/>